(Poistunut julkaisusta)

O365 -asiantuntija
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

O365 -asiantuntija 

(Helsinki, Turku, Tampere tai Jyväskylä)

Haemme O365 -asiantuntijaa vahvistuksiksi reippaasti kasvaviin asiantuntijatiimeihimme. Lupaamme haastavan tehtävän, jota voi hoitaa sieltä, mistä parhaiten itseltään tuntuu.

Mitä tiimissämme tehdään?

Tiimimme vastaavat Elisan ulkoistus- ja tukipalveluasiakkaiden tietojärjestelmien toimivuudesta samalla, kun tuemme asiakkaita kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä hieman kinkkisemmissä kysymyksissä. Käytännössä arkemme muodostuu vaihtelevista ja haastavistakin tikettien ja muutosten tekemisestä/ratkomisesta sekä valvonnan seuraamisesta. Sinun tärkein tehtävä on asiantuntemuksellasi asiakkaan jeesaaminen parhaasi mukaan ja heidän arjen helpottamista. Toisen ja kolmannen asteen tuen antamisen lisäksi ylläpidämme ja kehitämme asiakasympäristöjä sekä osallistumme muun muassa erilaisiin asiakasprojekteihin teknisinä asiantuntijoina.

Miksi sinun kannattaa hakea tehtävää?

Ratkomme lähes mahdottomilta tuntuvia ongelmia ja se tässä työssä onkin parasta. Pääset hyödyntämään jo kartutettua ammattitaitoasia ja kehittämään osaamistasi jatkuvasti. Yksikään päivä ei ole samanlainen! 

Meillä pääset työskentelemään omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteiden parissa. Elisalla on mahdollisuus kehittyä haluamaasi suuntaan – yksiköstämme on luontevia urapolkuja esimerkiksi projektityön pariin. Parasta tässä hommassa on työkaverit ja vapaus - saat päättää itse mistä teet töitä. Moni tiimiläisemme on useamman päivän viikosta etänä. Fyysinen työpisteesi sijoittuu omista toiveistasi riippuen esimerkiksi Elisan Helsingin Kallion, Tampereen, Jyväskylän, Turun tai oikeastaan mille tahansa Elisan toimistolle.

Isossa kuvassa teemme työtä, jolla on merkitystä koko yhteiskunnalle (Elisa on top 10 suomalainen yhteisöveronmaksaja). Elisa on tutkitusti hyvä työpaikka ja vastuullinen työnantaja. Elisa tarjoaa mahdollisuuden laajaan verkostoitumiseen Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa, ihmisen kokoiseen työtehtävään, osaamiseen pohjautuvaan kilpailukykyiseen palkkaan ja hyviin työsuhde-etuihin.

Olisitko meidän uusi asiantuntija?

Olet analyyttinen haasteiden ratkoja, joka työskentelee mielellään jatkuvassa yhteistyössä asiakkaan ja käyttöpalvelutiimien kanssa. Asiakkaamme odottavat meiltä ideoita ja näkemystä integraatioratkaisuiden kehittämiseen. Tämän vuoksi odotamme sinulla olevan erittäin rautainen osaaminen O365 -teknologioista. Haluat oppia uutta, kehittää ja laajentaa sekä syventää omaa teknologiaosaamistasi. Nautit ongelmanratkaisusta ja se sujuu sinulta kuin luonnostaan. Sinulla on aina mahdollisuus kysyä apua tiimiltäsi, mutta usein työ on hyvinkin itsenäistä. Ongelmat, joita ratkomme päivittäin ovat sen verran kinkkisiä, että tarvitset syväosaamista ja mielellään sertifiointeja. Ymmärrät hyvin toisen asteen käyttötuen kokonaisuuksia ja pystyt tuottamaan teknisiä dokumentaatioita sekä suunnitelmia.

Haethan mahdollisimman pian, sillä aloitamme kiinnostavien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana!

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on niistä kysyttävää, niin ota yhteyttä Timo Airaksiseen 040 217 1786 tai timo.airaksinen@elisa.fi. Hakuaika päättyy 27.10.2019 .