(Poistunut julkaisusta)

Nurmikonleikkaajia kausitöihin pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Tervetuloa L&T:n Viherpalvelut-yksikköön! Etsimme pääkaupunkiseudulle tiimiimme nohevia, säänkestäviä ja vastuuntuntoisia


KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ NURMIALUEIDEN YLLÄPITOON KASVUKAUDELLE 2019

 

Tehtäviisi kuulu nurmikon leikkaaminen erilaisilla koneilla: päältäajettavalla sekä työnnettävällä leikkurilla lisäksi käytät siimuria. Töitä tehdään kahdessa vuorossa klo 6.00-21.00. Työsuhde on kokoaikainen kestäen lokakuulle 2019. Työpäivä alkaa  L&T:n varikolta joko Vantaan Heidenhofintieltä tai Espoosta Luomannotkosta ja varikolta käsin kuljetaan työautoilla työkohteisiin ympäri pääkaupunkiseutua.


Ketä etsimme? Tässä työssä mennään eikä meinata, joten olet toivottavasti hyvässä iskussa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta, mutta reippaalle ja säänkestävälle tekijälle löytyy hommia ilman kokemustakin. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä toisiamme tukien eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin, vaikka taivaalta sataisi rakeita ja olet vastuunkantaja luonteeltasi! B-ajokortti on tehtävässä välttämätön. 


Mitä tarjoamme sinulle? L&T:n Viherpalveluissa saat tehdä töitä hauskassa työporukassa ja mukavan esimiehen kanssa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Isona talona meiltä löytyy paljon erilaisia uramahdollisuuksia tulevaisuuden urapolkuasi ajatellen!


Nyt on siis mainioita pestejä tarjolla, joten jätä hakemuksesi 15.7.2019 mennessä nettisivujemme kautta. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja vihertyöntekijän työstä saat työmaapäällikkö Marja Varjoniemeltä sähköpostitse, marja.varjoniemi(a)lassila-tikanoja.fi. tai liiketoimintapäällikkö Satu Sokkiselta, sat.sokkinen@lassila-tikanoja.fi. Lähetäthän kuitenkin hakemuksesi nettisivujemme kautta.