Nurmikonleikkaaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2021

Vihervarikko Oy

Kotipihojen -, taloyhtiöiden - ja yrityspihojen viheralueiden sekä puistojen ja liikennealueiden ylläpitoa ympäri vuoden. Ylläpitoon kuuluu mm. pensaiden ja puiden hoitoleikkaukset, nurmikon ja liikennealueiden hoitotyöt sekä rikkakasvien torjunta. Myös perusparannukset ja suunnitelmat tarpeen mukaan.

Vihervarikolla on Viherympäristöliiton sertifioima laatujärjestelmä, lisäksi yritys on saanut Rakentamisen Laatu RALA ry:n pätevyystodistuksen ja kuuluu Viheraluerakentajat ry:hyn.

Vuosien työkokemus ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa parhaan lopputuloksen, niin laadullisesti kuin taloudellisestikin.

Toimenkuva

Etsimme osaavaa tuuraajaa päältäajettavan ajoleikkurin puikkoihin. Työtehtäviin kuuluu pääosin nurmikkoalueiden hoitaminen päältäajettavalla ruohonleikkurilla, mutta myös nurmikoiden viimeistely ja kitkeminen yms. Tämä on kuukauden mittainen sijaisuus lomien ajaksi 19.7.-15.8.2021. Työ tehdään Nastolassa, joten mietithän valmiiksi miten pääset kulkemaan työpaikalle päivittäin.

Odotamme sinulta:

- Kokemusta päältäajettavan ruohonleikkurin ajosta

- B tai T -luokan ajokorttia

- Omistat tie- ja työturvakortit, tai olet valmis ne suorittamaan ennen töiden alkua

- Kartanlukutaitoa

- Joustavaa ja työtä pelkäämätöntä asennetta

- Vastuullisuutta

Muuta

Täytä hakemus osoitteessa www.eezy.fi Jos sinulla on jo hakemus meillä, soita 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Voit kertoa jo hakemuksessa, millaisista siivouskeikoista olet kiinnostunut.
Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1455779
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti, Nastola