(Poistunut julkaisusta)

Nurmikonleikkaaja Lahteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Etsimme RTK-Palvelu Oy:lle työntekijää nurmikonleikkuuseen Lahteen.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä sekä ajokorttia, sillä kohteet vaihtelevat Lahden seudulla. Sinulle on eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta päältäajettavista ruohonleikkureista. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on reipas asenne.

Työsuhde kestää yhdestä kahteen kuukauteen ja alkaa mahdollisimman pian, joten laitathan hakemuksen pikaisesti joko tästä linkistä, tai osoitteeseen ria.aaltonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Ria Aaltonen
Rekrytointivastaava
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy