(Poistunut julkaisusta)

Nurmikonleikkaaja, kesätyö (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Toimeksiantajayrityksemme on monipuolinen kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille kesätyöhön nurmikonleikkaajaa Tampereen alueella tehtäviin nurmikoiden leikkuuseen. Yrityksessä arvostetaan työntekijöiden hyvää ammattitaitoa ja heille turvallinen, viihtyisä ja hyvin hoidettu piha-alue on kunnia-asia.

Nurmikonleikkaajan työssä vastataan määrättyjen, pääasiassa Tampereella sijaitsevien kiinteistöjen nurmikoiden leikkuuta ja kunnossapitoa. Työt koostuvat talonyhtiöiden piha-alueiden huollosta, käsittäen nurmikon leikkuun ja mahdolliset erilaiset kunnossapitotehtävät, esim. hiekoitusten poistot ja piha-alueen muu siistiminen.

Edellytämme hakijaltamme C -ajokortin omistamista, mutta oma auto ei ole pakollinen. Hakijalta toivotaan perehdytyksen jälkeen itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta sekä erinomaista työmotivaatiota. Työturvakortti katsotaan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään 7.00–15.00 välillä, alkukeväästä ja -kesästä noin 5h/päivä, 25h/vko, kesään mentäessä työtä alkaa kertymään 8h/päivä, 40h/vko.

Työssä aloitetaan heti kevääseen siirtyessä ja lumien sulatessa. Täytä hakemusta kotisivuillamme osoitteessa alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.