(Poistunut julkaisusta)

Nurmijärven seurakunnan IV seurakuntapastori
Nurmijärven seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Nurmijärven seurakunnassa vapautuu

IV SEURAKUNTAPASTORIN VIRKA

Etsimme tehtävään motivoitunutta ja yhteistyökykyistä pappisvihkimyksen saanutta työntekijää, jolla on vahva osaamisen ja kehittämisen ote seurakuntapapin perustehtäviin, sekä kokemusta ja osaamista kirkon kasvatustyöstä. Seurakuntapastorin viran sivupainotuksena on tehdä tarpeen mukaan nuorisotyötä yhteistyössä nuorisotyön tiimin kanssa pääpainon ollessa kuitenkin yleisessä seurakuntatyössä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, tiimityö- ja työyhteisötaitoja, sekä viestinnän osaamisen taitoja.

Viran palkkaus on vaativuusryhmän 601 mukainen (peruspalkka 2941,95 €). Lisäksi maksetaan mahdollista henkilökohtaista palkanosaa Kirkon virka-työehtosopimuksen mukaisesti.

Valittavalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito. Virkaan valittavan on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi RRL 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Virkasuhteeseen otettaessa voidaan määrätä KL 6:17: §:n mukainen kuuden kuukauden koeaika.

Viran täyttää Espoon hiippakunnan tuomiokapituli antamalla viranhoitomääräyksen aikaisintaan 1.1.2020 alkaen.

Ilmoittautumiset virkaan 12.11.2019 klo 15.00 mennessä. Ilmoittautumiseen liitetään Liitetiedosto-kohdassa nimikirjaote tai ansioluettelo, mikäli nimikirjaotetta ei ole saatavilla. Hakuilmoitus on kokonaisuudessaan luettavissa kirkkoHR-palvelussa.

Haastattelut ja työnäytteet toteutetaan 21.11.2019. Haastatteluun valituille ilmoitetaan tarkempi ajankohta.

Lisätietoja tehtävästä antavat kirkkoherra Ari Tuhkanen, 040-704 1630 sekä notaari Pilvi Keravuori, 050-462 8616.