(Poistunut julkaisusta)

Nuorten Ohjaaja, Kuopio
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2020

Etsitkö nuorten parista työtä? Kaipaatko opiskelujen tai muun työn oheen lisäansioita? Tervetuloa Personalhusetille!

Etsimme nyt asiakkaallemme jatkuvalla tarpeella NUORTEN OHJAAJIA Kuopioon.

Työtehtävät ovat pääsääntöisesti ohjaustoimintaa nuorten parissa, kuten päivittäisissä toiminnoissa avustaminen, harrastustoiminnassa ohjaaminen sekä yleisiä kasvatustehtäviä. Toiminnan keskiössä on luoda nuorille kodinomainen turvallinen ympäristö, missä tarvitaan lämminhenkistä läsnäoloa. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi ja taito heittäytyä nuoren tueksi eri tilanteissa.

Työtä on tarjolla arkena, iltaisin sekä viikonloppuisin ja voit sovittaa työvuorot omien aikataulujesi mukaan. Työn aloitus heinäkuun aikana ja työn jatko määrittyy asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Keikkaluonteisen työn kautta sinulla on myös oiva mahdollisuus lunastaa itsellesi pidempiaikainen työsuhde.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja, sosionomi, sairaanhoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Myös opiskelijat huomioidaan. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus nuorten parista. 

Etsimme reippaita, luotettavia ja oma-aloitteisia työntekijöitä, joilla on hyvät vuorovaikutustaidot ja sujuva suomen kielen taito. Arvostamme aikaisempaa kokemusta hoitotyöstä. Tehtävään perehdytetään hyvin ja tukenasi on muu tiimi sekä tiimin vastaava työntekijä.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta tai liitä jo luotu profiilisi haun alle. Haastattelemme hakijoita jo haun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Miia Tarvainen / miia.tarvainen@personalhuset.fi / 050 362 3984

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä