(Poistunut julkaisusta)

Nuorten intensiivityön sosiaaliohjaaja, sijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Lastensuojelun Tukiyksikkö, Nuorten Tiimi

Patotie 2, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.04.2020 - 31.07.2020


Hei,

Etsimme mahdollisesti juuri sinua lastensuojelun tukiyksikköön nuorten intensiivityön sosiaaliohjaajan sijaisuuteen! Työtä tehdään pääpainoisesti Länsi-Vantaan alueella. Sijaisuus kestää ainakin 31.7.2020 asti, mahdollisesti kuukauden jatkomahdollisuus. Tiimiin kuuluu seitsemän intensiivityöntekijän lisäksi MDFT-terapeutti, MDFT-avainterapeutti sekä nuorten oikeusedustaja sekä vastaava sosiaaliohjaaja.   

Nuorten intensiivityö on avohuollon tukitoimi ja toteutetaan kiireellisen sijoituksen vaihtoehtona 13-17-vuotiaille nuorille ja heidän perheilleen. Tavoitteena on aina sekä kriisitilanteen vakauttaminen riskitekijöitä vähentäen ja suojaavia tekijöitä lisäten, että tilanteen ja tuen tarpeen arviointi. Työ on kuntouttavaa ja edellyttää vahvaa lastensuojelutyön osaamista sekä nuorten että heidän läheisten kanssa. Eduksi luetaan monipuolisten toiminnallisten menetelmien hallinta. Työ toteutetaan nuorten ja heidän perheiden elinympäristössä, useimmiten kotona.

Työskentely toteutetaan pääasiassa työparina ja työ edellyttää oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kykyä työskennellä moniammatillisessa verkostossa. Tarjoamme tueksesi lähiesimiehen, innovatiivisen ja kehittämismyönteisen tiimin, työnohjauksen sekä toimivat rakenteet ja käytännöt sosiaalityön ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.  

Lastensuojelun tukiyksikkö on lastensuojelulain mukaisia avohuollon tukipalveluita tuottava ja kehittävä toimintayksikkö. Tukiyksikössä on koko Vantaan alueella yhteensä 54 sosiaaliohjaajaa, kaksi sairaanhoitajaa, viisi vastaavaa sosiaaliohjaajaa sekä yksikön esimies. 

Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2576,72 euroa/kk euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Vastaava sosiaaliohjaaja
Piiparinen Kati
050 3045804
kati.piiparinen@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin virka-aikana

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.