Nuorisotyöntekijä
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso
Kivistön nuorisotila

Topaasikuja 11, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 24.05.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Vantaan nuorisopalveluissa olisi juuri sopiva paikka sinulle nuorisotyöstä kiinnostuneelle ja innostuneelle nuorisotyön osaajalle! Työtehtäviisi kuuluu lasten ja nuorten ohjaus avoimissa nuortenilloissa sekä harrastustoiminnan ja pienryhmien ohjaus, kouluyhteistyö, jalkautuva työ sekä leiri- ja retkitoiminta. Lisäksi tehtäväsi sisältää kasvatuksellisen pelitoiminnan ohjaamista, pelitapahtumin järjestämistä, toiminnan markkinointia sekä asiantuntijatehtäviä nuorten pelikulttuuriin liittyen.  Työtehtäviisi kuuluu myös erilaisia viestinnän ja asiakaspalvelun tehtäviä sekä nuorten liikunnallisuuden ja terveellisten elämäntapojen edistäminen.   

Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Aviapolis-Kivistö alueelle. Alueella toimii kolme nuorisotilaa: Pakkalan nuorisotila, Kanniston nuorisotila ja syksyllä 2020 avautunut, Kivistön nuorisotila.

Odotamme sinulta kasvatuksellista työotetta nuorten kohtaamiseen, täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.   Toivomme aktiivista, innostavaa ja kehittävää työotetta sekä ratkaisukeskeistä ajattelutapaa.  Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.  Edellytämme alan koulutusta sekä kokemusta nuorisotyöstä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mukaansatempaavan työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Kannustamme työntekijöitämme ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen.

Tutustu nuorisotyöntekijän työhön:

https://youtu.be/puy5csVSujg

https://youtu.be/2V8KjAn5WLA 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva opistoasteinen tai ammattikorkeakoulututkinto sekä kokemusta alalta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2233,45 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Nuorisotyön esimies

Laari Anne

043 826 8315

anne.laari@vantaa.fi


Tavoitettavissa 10:00-15:00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451008
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa