(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyöntekijä
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso
Nuorisopalvelut, Havukosken nuorisotila

Eteläinen rastitie 14, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 31.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme Vantaan kaupungin nuorisopalveluihin nuorisotyöntekijää Korso-Koivukylän alueelle Havukosken nuorisotilalle vakituiseen työsuhteeseen. Alueella toimii kolme nuorisotilaa: Havukosken nuorisotila, Mikkolan nuorisotila ja Korson nuorisotila.

Nuorisotyöntekijän työtehtäviin kuuluvat muun muassa lasten ja nuorten sekä kerhojen ja pienryhmien ohjaus, kouluyhteistyö, jalkautuva nuorisotyö, leiri- ja retkitoiminta ja viestintä. Haettavana olevan nuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluu lisäksi nuorten osallisuus- ja vaikuttamistoiminnan sekä liikunnallisuuden ja terveiden elämäntapojen edistäminen. Työtehtäviin kuuluu myös Korso-Koivukylän alueen vertaisohjaajatoiminnasta vastaaminen yhdessä muiden vastuuhenkilöiden kanssa.

Teemme työtä yhteistyössä kotien ja erilaisten viranomaistahojen sekä muiden verkostojen kanssa (mm. koulut, järjestöt, lastensuojelu ja poliisi). Työotteemme on nuoria osallistava ja työmenetelmiimme kuuluu digitaalinen nuorisotyö

Hakijalta odotamme kasvatuksellista otetta nuorten kohtaamiseen, täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, luovaa, positiivista ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa sekä kykyä itsenäiseen- ja tiimityöskentelyyn. Toivomme kokemusta ja näkemystä työtehtävään kuuluvista vastuualueista eli nuorten osallisuus- ja vaikuttamistoiminnasta sekä liikunnallisuuden ja terveiden elämäntapojen edistämisestä.

Tutustu nuorisotyöntekijän työhön tästä!


Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Verkostoidumme ja kouluttaudumme tarpeen mukaan.

Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.


Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  •  Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai ammatillinen tutkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: alan koulutusta ja kokemusta nuorisotyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2184.69 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Nuorisotyön esimies Järvinen Kati

0438259654

kati.jarvinen@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 9-16

Ajalla 1-26.7 kysymyksiin vastaa Maija Mahon. maija.mahon@vantaa.fi, p. 040 626 1780 Ajalla 27.7.-9.8. kysymyksiin vastaa Katri Wallin. katri.wallin@vantaa.fi , p. 043 825 9656

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.