(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyöntekijä
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuorisopalvelut
Hiekkaharjun nuorisotalo

Leinikkitie 36, 01350 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 02.12.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2021


Haemme Vantaan kaupungin nuorisopalveluihin nuorisotyöntekijää Tikkurilan alueelle määräaikaiseen työsuhteeseen. Ensisijainen työpisteesi on Hiekkaharjun nuorisotila (Leinikkitie 36, 01350 Vantaa).

Nuorisotyöntekijän työtehtäviin kuuluvat mm. lasten ja nuorten sekä kerhojen ja pienryhmien ohjaus, kouluyhteistyö, jalkautuva nuorisotyö, leiri- ja retkitoiminta sekä viestintä ja asiakaspalvelu Hiekkaharjun nuorisotilalla sekä Tikkurilan alueella. Haettavana olevan nuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluu lisäksi nuorten osallisuus- ja vaikuttamistoiminnan sekä liikunnallisuuden ja terveiden elämäntapojen edistäminen. Työtehtävään kuuluu Tikkurilan alueen vertaisohjaajatoiminnasta työparin kanssa vastaaminen, vertaisohjaajatoiminnan suunnittelu ja kehittäminen sekä toteuttaminen yhdessä alueen muiden työntekijöiden kanssa.

Teemme työtä yhteistyössä kotien ja erilaisten viranomaistahojen sekä muiden verkostojen kanssa (mm. koulut, järjestöt, lastensuojelu ja poliisi). Työotteemme on nuoria osallistava ja työmenetelmiimme kuuluu digitaalinen nuorisotyö. 

Hakijalta odotamme kasvatuksellista otetta nuorten kohtaamiseen, täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, luovaa, positiivista ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa sekä kykyä itsenäiseen- ja tiimityöskentelyyn. Toivomme kokemusta ja näkemystä työtehtävään kuuluvista vastuualueista eli nuorten osallisuus- ja vaikuttamistoiminnasta sekä liikunnallisuuden ja terveiden elämäntapojen edistämisestä. 

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Verkostoidumme ja kouluttaudumme tarpeen mukaan. 

Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Haastattelut tehtävään järjestetään 29.11.2019.


Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai ammatillinen tutkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: alan koulutusta ja kokemusta nuorisotyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2184,69 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Nuorisotyön esimies

Haapalainen Tiina

043 827 2776

tiina.haapalainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.