(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyöntekijä
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuorisopalvelut
Monitoimitila Liito

Lummetie 2 B C , 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.10.2019 - 31.12.2019


Haemme Vantaan kaupungin nuorisopalveluihin nuorisotyöntekijää, joka toimii myös nuorisovahtimestarina Tikkurilan Nuorten monitoimitila Liidossa. Nuorisotyöntekijä työskentelee Nuorisovahtimestari-projektissa, jonka tavoitteena on luoda uudenlainen vahtimestaripalveluiden toimintamalli ja tehtävänkuva soveltumaan nuorisotyön toimintakenttään. 

Haettava nuorisotyöntekijä on monitoimija, joka hallitsee sekä nuorisotyön että vahtimestarin työtehtävät kuten tilojen hallinnoinnin, käyttäjäpalvelut ja turvallisuuteen liittyviä tehtävät. Työhön kuuluu lisäksi asiakaspalvelu ja neuvonta, tilavaraukset ja niihin liittyvä avainhallinta, kulunvalvonta ja kameravalvontajärjestelmä sekä tilojen kunnosta ja huollosta vastaaminen. Nuorisovahtimestarin työhön kuuluu nuorten kasvatuksellinen ohjaus erityisesti nuorten avoimissa illoissa osana nuorisotilatiimiä sekä alueellisen nuorisotyön toimintaan osallistuminen.

Tehtävään kuuluu myös nuorisovahtimestarin työn sisällön kehittäminen sekä koko Vantaan laajuisen vahtimestaritoiminnan valmiuksien lisääminen nuorten kohtaamiseen ja kasvatukselliseen ohjaamiseen. 

Teemme työtä yhteistyössä kotien ja erilaisten viranomaistahojen sekä muiden verkostojen kanssa (mm. koulut, järjestöt, lastensuojelu ja poliisi). Työotteemme on nuoria osallistava ja työmenetelmiimme kuuluu digitaalinen nuorisotyö. Hakijalta odotamme täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja, luovaa ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme aktiivista, positiivista ja kehittävää työotetta. Arvostamme projektinhallintakokemusta sekä edellytämme alan koulutusta ja kokemusta nuorisotyöstä.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Verkostoidumme ja kouluttaudumme tarpeen mukaan. 

Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Tehtävä alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen ja kestää ensi vaiheessa vuoden 2019 loppuun. Jatko on mahdollinen. 


Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2184,69 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Koeajan kesto on puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Nuorisotyön esimies

Haapalainen, Tiina

043 827 2776

tiina.haapalainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9-16

Haastattelut tullaan suorittamaan pe 20.9. klo 9-14 välillä.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.