(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyöntekijä
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 19.11.2018
Hakuaika päättyy 6.11.2018 kello 16:00
Nuorisopalvelut , Kielotie 20 C 01300 Vantaa
Sivistystoimi, Nuorisopalvelut

Haemme Vantaan kaupungin nuorisopalveluihin nuorisotyöntekijää Aviapolis-Kivistön alueelle vakinaiseen työsuhteeseen. Ensisijainen työpisteesi on Kanniston nuorisotila KanNu (Kenraalintie 6, 01730 Vantaa).

Nuorisotyöntekijän työtehtäviin kuuluvat mm. lasten ja nuorten ohjaus Kanniston nuorisotilassa, kerhojen ja pienryhmien ohjaus, kouluyhteistyö, jalkautuva työ sekä leiri- ja retkitoiminta. Lisäksi tarvittaessa viestinnän ja asiakaspalvelun erilaiset tehtävät. Työtä tehdään yhteistyössä kotien ja erilaisten viranomaistahojen sekä muiden verkostojen kanssa (mm. koulut, järjestöt, lastensuojelu ja poliisi). Työotteemme on nuoria osallistava ja työmenetelmiimme kuuluu digitaalinen nuorisotyö.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Verkostoidumme ja kouluttaudumme tarpeen mukaan. 

Hakijalta odotamme täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme aktiivista, innostavaa ja kehittävää työotetta. Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja kokemusta nuorisotyöstä. 

Luemme eduksi, liikunta-, musiikki- ja some-osaamisen, sekä teknisten laitteiden käyttötaidot.

Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Tehtävä alkaa 19.11.2018 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto tai soveltuva opistoasteinen tai ammattikorkeakoulututkinto.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 3-1025-18