(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyöntekijä
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 15.10.2018 (päättyy 31.05.2019)
Hakuaika päättyy 09.10.2018  kello 16:00
Nuorisopalvelut, Kielotie 20 C 01300 Vantaa
Sivistystoimi, Nuorisopalvelut

Haemme Vantaan kaupungin nuorisopalveluihin nuorisotyöntekijää Korso-Koivukylän alueelle määräaikaiseen työsuhteeseen 15.10.2018-31.5.2019. 

Nuorisotyöntekijän työtehtäviin kuuluvat lasten ja nuorten ohjaus nuorisotilalla, kerhojen ja pienryhmien ohjaus, kouluyhteistyö, jalkautuva työ sekä leiri- ja retkitoiminta. Lisäksi tarvittaessa viestinnän ja asiakaspalvelun erilaiset tehtävät. Työtä tehdään yhteistyössä kotien ja erilaisten viranomaistahojen sekä muiden verkostojen kanssa (mm. koulut, järjestöt, lastensuojelu ja poliisi). Työotteemme on nuoria osallistava ja työmenetelmiimme kuuluu digitaalinen nuorisotyö.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Verkostoidumme ja kouluttaudumme tarpeen mukaan.

Hakijalta odotamme täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme aktiivista, innostavaa ja kehittävää työotetta. Edellytämme alan koulutusta ja kokemusta nuorisotyöstä. 

Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Tehtävä alkaa 15.10.2018 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta.

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva opistoasteinen tai ammattikorkeakoulututkinto.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Luemme eduksi: liikunta-, musiikki- ja digitaalisen osaamisen

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi)