(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyöntekijä, sijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuorisopalvelut
Nuorisopalvelut

Silkkitehtaantie 5, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 10.06.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2021


Haemme Vantaan kaupungin nuorisopalveluihin kahta nuorisotyöntekijää Korso-Koivukylän alueelle määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Nuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. lasten ja nuorten ohjaus Koros-Koivukylän alueen nuorisotiloissa, kerhojen ja pienryhmien ohjaus, kouluyhteistyö, jalkautuva työ sekä leiri- ja retkitoiminta. Lisäksi tarvittaessa viestinnän ja asiakaspalvelun erilaiset tehtävät. Työtä tehdään yhteistyössä kotien ja erilaisten viranomaistahojen sekä muiden verkostojen kanssa (mm. koulut, järjestöt, lastensuojelu ja poliisi). Työotteemme on nuoria osallistava ja työmenetelmiimme kuuluu digitaalinen nuorisotyö.

Hakijalta odotamme täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme aktiivista, innostavaa ja kehittävää työotetta. Edellytämme alan koulutusta ja kokemusta nuorisotyöstä. Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin. 

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Verkostoidumme ja kouluttaudumme tarpeen mukaan.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto

Luemme eduksi: Liikunta-, musiikki- ja someosaamisen sekä teknisten laitteiden käyttötaidot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2184,69 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Nuorisotyön päällikkö Mäkelä Pekka

0400 773282

etunimi.sukunimi@vantaa.fi


Tavoitettavissa

Lisätietoja antaa nuorisotyön esimies Kati Järvinen p. 043 8259654 s-posti etunimi.sukunimi@vantaa.fi, tavoitettavissa ma-pe klo 9-17

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.