(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyöntekijä, sijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuorisopalvelut
Nuorisopalvelut/ Myyrmäen ja Hakunilan alueet

Silkkitehtaantie 5, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 08.04.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2021


Haemme Vantaan kaupungin nuorisopalveluihin nuorisotyöntekijöitä Myyrmäen ja Hakunilan alueelle määräaikaisiin työsuhteisiin. Ensisijaiset työpisteet ovat Martinlaakson, Hakunilan ja Länsimäen nuorisotilat. 

Nuorisotyöntekijän työtehtäviin kuuluvat mm. lasten ja nuorten ohjaus Myyrmäen alueen nuorisotiloissa, kerhojen ja pienryhmien ohjaus, kouluyhteistyö, jalkautuva työ sekä leiri- ja retkitoiminta. Lisäksi tarvittaessa viestinnän ja asiakaspalvelun erilaiset tehtävät. Työtä tehdään yhteistyössä kotien ja erilaisten viranomaistahojen sekä muiden verkostojen kanssa (mm. koulut, järjestöt, lastensuojelu ja poliisi). Työotteemme on nuoria osallistava ja työmenetelmiimme kuuluu digitaalinen nuorisotyö.

Hakijalta odotamme täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme aktiivista, innostavaa ja kehittävää työotetta. Edellytämme alan koulutusta ja kokemusta nuorisotyöstä. Luemme eduksi, liikunta-, musiikki- ja some-osaamisen, sekä teknisten laitteiden käyttötaidot. 

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Verkostoidumme ja kouluttaudumme tarpeen mukaan. 

Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Työt alkavat Länsimäessä mahdollisimman pian ja Martinlaaksossa sekä Hakunilassa 1.6.2019 tai sopimuksen mukaan. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto tai soveltuva opistoasteinen tai ammattikorkkeakoulututkinto

Luemme eduksi: Kokemusta alalta

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2163,06 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 3

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Nuorisotyön esimies Pehrsson  Nora

043 825 0839

nora.pehrsson@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9:00-17:00

Katri Wallin, nuorisotyön esimies, 043 825 9656, katri.wallin@vantaa.fi arkisin 9:00-17:00

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.