(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyöntekijä, Myyrmäen nuorisotila
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso
Nuorisopalvelut

Liesitori 1 A, 3 krs, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 23.03.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.05.2021


Haemme Vantaan kaupungin nuorisopalveluihin nuorisotyöntekijää Länsi-Vantaan alueelle määräaikaiseen työsuhteeseen. Ensisijainen työpisteesi on Myyrmäen nuorisotila (Liesitori 1 A 3krs. 01600 Vantaa).

Haettavana oleva nuorisotyöntekijä tulee vastaamaan Myyrmäen nuorisotilalla käynnistyvästä pelitalotoiminnasta: toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista. Työ sisältää mm. kasvatuksellista pelitoiminnan ohjausta, pienryhmätoimintaa, pelitapahtumien kuten lanien järjestämistä, toiminnan markkinointia ja asiantuntijatehtäviä nuorten pelikulttuuriin liittyen. Määräaikaisuuden vuoksi tehtävään voidaan valita myös alan opiskelija.

Nuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluu lisäksi mm. lasten ja nuorten ohjaus nuorisotilalla, harrastetoimintojen ohjaus, kouluyhteistyö, jalkautuva työ, leiri- ja retkitoiminta, viestintä ja asiakaspalvelu. Teemme työtä yhteistyössä kotien ja erilaisten viranomaistahojen sekä muiden verkostojen kanssa (mm. koulut, järjestöt, lastensuojelu ja poliisi). Työotteemme on nuoria osallistava ja työmenetelmiimme kuuluu digitaalinen nuorisotyö.

Hakijalta odotamme kasvatuksellista otetta nuorten kohtaamiseen, täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, luovaa, positiivista ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa sekä kykyä itsenäiseen- ja tiimityöskentelyyn. 

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Verkostoidumme ja kouluttaudumme tarpeen mukaan.

Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.


Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva opistoasteinen tai ammattikorkeakoulututkinto sekä kokemusta alalta.

Luemme eduksi: nuorten pelikulttuurin tuntemuksen ja osaamisen / kokemuksen kasvatuksellisen pelitoiminnan toteuttamiseen liittyen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2184,69 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Nuorisotyön esimies

Kämäräinen Anu

+358 40 867 6212

anu.kamarainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin 9-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.