(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyöntekijä Länsi-Vantaan alueelliseen nuorisotyöhön
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso
Länsi-Vantaan alueellinen nuorisotyö

Liesitori 1, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 04.03.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Haetaan huippu hyvää tyyppiä, huippu hyvän meiningin tiimiin Länsi-Vantaan alueelliseen nuorisotyöhön! 

Tehtävän kuvaus: Haemme Vantaan kaupungin nuorisopalveluihin nuorisotyöntekijää Länsi-Vantaan alueelle Myyrmäen nuorisotilalle vakituiseen työsuhteeseen (Liesitori 1 a 3 krs. 01600 Vantaa).  


Nuorisotyöntekijän työtehtäviin kuuluvat nuorisotilatyö, lasten ja nuorten harrastetoimintojen ja pienryhmien ohjaus, kouluyhteistyö, jalkautuva nuorisotyö, leiri- ja retkitoiminta ja viestintä. Haettavana olevan nuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluu lisäksi nuorten osallisuus- ja vaikuttamistoiminnan sekä liikunnallisuuden ja terveiden elämäntapojen edistäminen.

Teemme työtä yhteistyössä kotien ja erilaisten viranomaistahojen sekä muiden verkostojen kanssa (mm. koulut, järjestöt, lastensuojelu ja poliisi). Työotteemme on nuoria osallistava ja työmenetelmiimme kuuluu digitaalinen nuorisotyö.

Hakijalta odotamme kasvatuksellista otetta nuorten kohtaamiseen, täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, luovaa, positiivista ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa sekä kykyä itsenäiseen- ja tiimityöskentelyyn.

Tutustu nuorisotyöntekijän työhön!  

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Verkostoidumme ja kouluttaudumme tarpeen mukaan.  

Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.  


Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva opistoasteinen tai ammattikorkeakoulututkinto sekä kokemusta alalta

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2211,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Nuorisotyön esimies

Pehrsson Nora

043 825 0839

nora.pehrsson@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.