(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyöntekijä, Aviapolis-Kivistö alueelle
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso
Nuorisopalvelut

Kenraalintie 6, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.04.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme Vantaan kaupungin nuorisopalveluihin kahta nuorisotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Aviapolis-Kivistö alueelle. Alueella toimii kolme nuorisotilaa: Pakkalan nuorisotila, Kanniston nuorisotila ja uusi avautuva nuorisotila, Kivistön nuorisotila, Kivistön juna-aseman läheisyydessä.

Nuorisotyöntekijän työtehtäviin kuuluvat muun muassa lasten ja nuorten ohjaus avoimissa nuortenilloissa sekä harrastetoiminnan ja pienryhmien ohjaus, kouluyhteistyö, jalkautuva työ sekä leiri- ja retkitoiminta. Työtehtäviisi kuuluu myös viestinnän ja asiakaspalvelun erilaiset tehtävät.  Haettavissa olevan nuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluu myös nuorten osallisuustoiminnan sekä liikunnallisuuden ja terveellisten elämäntapojen edistäminen.

Työtä tehdään yhteistyössä kotien ja erilaisten viranomaistahojen sekä muiden verkostojen kanssa. 

Hakijalta odotamme kasvatuksellista työotetta nuorten kohtaamiseen, täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme aktiivista, innostavaa ja kehittävää työotetta.  Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Verkostoidumme ja kouluttaudumme tarpeen mukaan. 

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva opistoasteinen tai ammattikorkeakoulututkinto sekä kokemusta alalta.

Luemme eduksi: liikunta-, musiikki- ja some-osaamisen, sekä teknisten laitteiden käyttötaidot.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2184,69 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Nuorisotyön esimies Laari Anne

043 826 8315

anne.laari@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin klo 09:00-15:00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.