(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaajan vuorotteluvapaan sijaisuus
Kotka - Kymin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019

NUORISOTYÖNOHJAAJAN VUOROTTELUVAPAAN VIRANSIJAISUUS KOTKA-KYMIN SEURAKUNNASSA

Näkisitkö itsesi töissä kasvatuksen tiimissä, missä osataan, välitetään ja pidetään hauskaa? Tällaista ilmapiiriä on tarjolla Kotka-Kymin seurakunnassa. Meillä on haettavana nuorisotyönohjaajan vuorotteluvapaan viransijaisuus. Viransijaisuus alkaa 7.10.2019 (tai sopimuksen mukaan) ja sen kesto on 180 kalenteripäivää.

Seurakuntamme kasvatuksen tiimiin kuuluu 8 nuorisotyönohjaajaa, erityisnuorisotyönohjaaja, 3 kasvatuksen pappia sekä kasvatuksen kanttori. Haettavana olevan sijaisen erityisenä vastuualueena on kouluyhteistyö yhdessä työparin kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu leiri- ja retkityön toteuttaminen, rippikoulutyötä kasvatus-työmuodon toiminnan toteuttamista laaja-alaisesti.

Kelpoisuusehtona seurakunnan nuorisotyönohjaajan viransijaisuuteen on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) 2 §:n mukainen tutkinto eli: sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi (AMK) tai humanistisen alan ammattikorkeakoulututkinto, yhteisöpedagogi (AMK). Piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaiset tutkinnot huomioidaan siten kuin säädöskokoelman nro:lla 124 julkaistun päätöksen 8 §:n 4 momentissa sanotaan. Hakijan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Hänen tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Lisäksi hakijan tulee varmistaa, että hän täyttää vuorotteluvapaan sijaisen ehdot. Oman auton käyttö on välttämätöntä. Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen.

Hakemukset jätetään KirkkoHR-järjestelmän kautta ja vain sen kautta tulleet hakemukset huomioidaan rekrytoinnissa. Hakuaika päättyy 16.8.2019 klo 16. Haastatteluun kutsutaan viikolla 34 ja työhaastattelut pidetään 26. ja 27.8.2019.

Lisätietoja antaa erityisnuorisotyönohjaaja Reeta Lanki, reeta.lanki@evl.fi p. 044 752 9501. Kotka-Kymin seurakuntaan voi tutustua seurakunnan nettisivuilla osoitteessa: https://www.kotka-kyminseurakunta.fi/ ja vuorotteluvapaan sijaisuuden ehdot löytyvät osoitteesta:
https://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/loyda_toita/vuorotteluvapaa/index.html