(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaajan virka
Karkkilan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2020

Karkkilan seurakunta etsii nuorisotyönohjaajaa kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Nuorisotyönohjaaja vastaa seurakunnan nuorisotyön viikkotoiminnasta, isoskoulutuksesta ja rippikoulusta. Viran tehtävänkuvaukseen sisältyy noin 20 prosenttia diakoniatyötä. Nuorisotyönohjaaja kuuluu kasvatuksen ja diakoniatyön tiimeihin.

Edellytämme hakijalta hyvää seurakuntatyön tuntemusta, itsenäistä ja kehittävää työotetta sekä tiimityön taitoja. Osaaminen kasvatus- ja diakoniatyöstä sekä verkkonuorisotyön kokemus on hakijalle eduksi.

Kelpoisuusehtona nuorisotyönohjaajan virkaan on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 137/2020) 2 §:n mukainen tutkinto eli sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi (AMK) tai humanistisen alan ammattikorkeakoulututkinto, yhteisöpedagogi (AMK). Piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaiset tutkinnot huomioidaan siten kuin säädöskokoelman numerolla 137 julkaistun päätöksen 7 §:ssä sanotaan.

Palkka on vaatimusryhmän 503 mukainen. Peruspalkka on 2516,59 euroa. Sen lisäksi maksetaan kokemuslisää aikaisemman työkokemuksen perusteella. Kysymyksiin vastaa ja hakemukset sekä ansioluettelon voi lähettää kappalainen Riitta Haapa-aholle (riitta.haapa-aho@evl.fi, p. 050 364 4650. Karkkilan seurakunta, Huhdintie 9, 03600 Karkkila) viimeistään 29.1.2021 klo 12.

Haastattelut pidetään keskiviikkona 3.2. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6§ mukainen rikostaustaote. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.