(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaajan virka
Toholammin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Toholammin seurakunta, jossa on noin 3300 jäsentä, etsii oma-aloitteista, innostunutta ja osaavaa nuorisotyönohjaajaa. Tehtävän vastuualueena on varhaisnuoriso- ja nuorisotyö. Hakijalta edellytetään tiimityöskentelytaitoja sekä hyviä työelämätaitoja. Oma auto on välttämätön. Tehtävä täytetään 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Viran kelpoisuusehtona on kirkon säädöskokoelman nro 137 mukainen nuorisotyönohjaajan virkaan vaadittava tutkinto tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukainen kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto. Myös valmistuvat huomioidaan. Valitun tulee olla suomen ev.-lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Viran peruspalkka on vaativuusryhmän 502 mukainen. Lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa KirVestes:n liitteen 1 mukaista kokemuslisää. Virkaan sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävään valittavan tulee esittää RRL:n 6 §:n 2.mom. mukainen rikosrekisteriote.

Hakemus on toimitettava sähköisesti osoitteeseen toholammin.seurakunta@evl.fi perjantaihin 20.11.2020 klo 12.00 mennessä, otsikoksi sähköpostiin NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRKA. Hakemukseen liitetään kelpoisuuden osoittavat tutkinnot, työtodistukset ja CV.

Lisätiedot ja tiedustelut: kirkkoherra Jorma Harju, jorma.harju@evl.fi puh. 040 753 5006.