(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaajan virka
Haminan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Haminan seurakunnassa on haettavana kasvatuksen tiimiin nuorisotyönohjaajan virka. Kasvatustyön tiimiin kuuluu 10 työntekijää. Viran tehtäviin kuuluu laaja-alaisesti varhaisnuoriso- ja nuorisotyötä sekä rippikoulutyötä osana kasvatuksen tiimiä. Tehtäviin sisältyy myös leirityötä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi odotamme sosiaalisen median osaamista ja aktiivista ja innovatiivista työotetta. Oman auton käyttöä suositellaan työn hoitamiseksi.

Kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) 2 §:n mukainen tutkinto eli: sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi (AMK) tai humanistisen alan ammattikorkeakoulututkinto, yhteisöpedagogi (AMK).  Piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaiset tutkinnot huomioidaan siten kuin, säädöskokoelman nro:lla 124 julkaistun päätöksen 8 §:n 4 momentissa sanotaan. Alalle pian valmistuvat huomioidaan. Hakijan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Viran koeaika on kuusi kuukautta. Virkapaikkana on Hamina. Haminan seurakuntaan kuuluvat myös Virolahden ja Miehikkälän kappeliseurakunnat.

Viran palkkaus on vaativuusryhmän 502 peruspalkka sekä mahdollinen kokemuslisä. Virka täytetään 7.1.2020.
Lisätietoja seurakuntapastori Anna Kinnunen p. 0400 279 926.

Hakemukset 8.11.2019 klo 15 mennessä Haminan seurakunta, ”Nuorisotyönohjaajan virka”, Pikkuympyräkatu 34, 49400  HAMINA.