(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaajan virka
Riihimäen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Kari siirtyi ansaituille eläkepäiville, siksi Riihimäen seurakunnassa on avoinna

Nuorisotyönohjaajan virka

Viran tehtävät keskittyvät lähinnä työhön kouluikäisten parissa. Karin seuraajaksi kaivataan leirityöstä innostunutta, joustavaa ja hyvät yhteistyötaidot omaavaa nuorisotyönohjaajaa.  Leiri- ja kerhotoiminta on Riihimäellä aktiivista ja yhteydet kouluihin ovat hyvät.

Etsimämme nuorisotyönohjaajan tehtäviin kuuluvat leirit ja retket, kerho-ohjelmien suunnittelu ja kerhonohjaajien kouluttaminen ja tukeminen, kouluyhteistyö, sekä muu 6-14 –vuotiaille järjestettävä toiminta.  Tehtäviin kuuluu myös osallistuminen rippikoulutyöhön.

Virka sijoittuu nuorisotyön tiimiin, johon kuuluu johtavan nuorisotyönohjaajan lisäksi neljä nuorisotyönohjaajaa.  Heistä kaksi toimii kouluikäisten työssä, nyt haettavan nuorisotyönohjaajan lähimpinä työtovereina.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukainen pätevyys nuorisotyönohjaajan virkaan. Palkkaus on vaativuusryhmä 502:n mukainen ja virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.  Virkaan valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, sekä rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Viran voi ottaa vastaan 1.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.  Riihimäen seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset lähetetään 19.9.2019 klo 12 mennessä mieluiten sähköpostilla osoitteeseen mira.makila@evl.fi 
Tiedusteluihin vastaavat johtava nuorisotyönohjaaja Jaakko Malinen, puh. 040 770 5993, jaakko.malinen@evl.fi ja
kirkkoherra Sirpa Viherä, puh. 050 524 1739, sirpa.vihera@evl.fi

Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun maanantaina 30.9.2019.