(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaajan virka
Pihtiputaan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Pihtiputaan seurakunnassa on haettavana

NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRKA

Haettavana olevan viran tehtäväalue on laaja-alainen nuorisotyö. Lisäksi viran tehtäviin kuuluu rippikoulutyö, osallistuminen perhekerhoon, tarvittaessa päiväkerhoon sekä mahdollinen muu seurakuntatyö. Nuorisotyönohjaajalla on kokonaisvastuu lapsi- varhaisnuoriso- rippikoulu- ja nuorisotyöstä.

Viranhaltijalta edellytämme hyvää yhteistyökykyä, joustavuutta, innostusta ja organisointikykyä sekä laaja-alaista sitoutumista seurakuntatyöhön. Arvostamme oma-aloitteisuutta, luovuutta ja kristillisen kasvatustyön näkemystä. Viran hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) 2 §:n mukainen tutkinto: sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi AMK) tai humanistisen alan ammattikorkeakoulututkinto (yhteisöpedagogi AMK). Piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaiset tutkinnot huomioidaan siten kuin säädöskokoelman nro:lla 124 julkaistun päätöksen 8 §:n 4 momentissa sanotaan. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja laissa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseen tarkoitettu rikosrekisteriote ennen viran vastaanottoa. Viran palkkaus on vaativuusryhmän 503 mukainen, ja koeaika on 6 kk. Virka tulee ottaa vastaan 1.9.2019.

 

 

Hakeminen 5.8.2019 klo 15 mennessä. Mahdolliset haastattelut järjestetään 15.8. klo 16.00 alkaen. Lähetä meille hakemuksesi työtodistuksineen, joista ilmenee koulutuksesi ja työkokemuksesi sekä CV.

Hakemukset todistuksineen lähetetään osoitteeseen: Pihtiputaan seura­kunta, Sallilantie 4, 44800 Pihtipudas.  Kuo­reen merkintä: ”nuorisotyönoh­jaaja”. Voit myös lähettää hakemuksesi todistuksineen sähköpostitse: arja.huuskonen@evl.fi. Kysy lisätietoja puh. 040 5244541. 

Hakemuksia ja liitteitä ei palau­teta.