(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaajan virka
Pitäjänmäen seurakunta, Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2018

Pitäjänmäen seurakunta on ja haluaa olla kivasti pyhä. Etsimme sellaista olemisen tapaa, jossa näkyy vahva sitoutuminen pyhän kunnioitukseen ja Jumalan kasvojen etsimiseen, mutta samalla poikkeuksellisen ystävällinen, matalan kynnyksen toimintatapa. Haluamme olla pääkaupunkiseudun vieraanvaraisin seurakunta. Etsimme joukkoomme nuorisotyönohjaajaa, joka haluaa rakentaa kanssamme kivasti pyhää seurakuntaa, johon nuori ihminen kokee olevansa tervetullut.

Viran vastuualueeseen kuuluvat muun muassa nuoriso- ja rippikoulutyö, isoskoulutus, kouluyhteistyö, sosiaalisessa mediassa toimiminen sekä verkostoitumista. Myös ilta- ja viikonlopputyöt sekä nuorten leirit kuuluvat tehtävänkuvaan.

Lähimmät työtoverit ovat varhaisnuorisotyöstä vastaava nuorisotyönohjaaja sekä kasvatuksen kappalainen. Kasvatuksen tiimiin kuuluvat lisäksi lapsityönohjaaja ja lastenohjaajat. Kirkkoherra toimii nuorisotyönohjaajan esimiehenä.

Arvostamme intoa ja sitoutumista kirkon työhön, nuorisotyön kentän tuntemusta, sekä kokemusta seurakunnallisen nuorisotyön työtavoista ja menetelmistä. Arvokasta on osaaminen nuorten kohtaamisessa ja rinnalla kulkemisen empatia. Odotamme hakijalta viestinnällistä osaamista, mediataitoja, tiimi- ja yhteistyötaitoja, sekä kykyä uudistaa ja uudistua työssään.

Virkaan valittavalta edellytetään piispainkokouksen hyväksymää kirkon nuorisotyönohjaajan virkatutkintoa.

Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virkaan valitun tulee olla Suomen evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Valitun on ennen viran vastaan ottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen, peruspalkka 2323,02 €/kk.

Virka täytetään 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy keskiviikkona 24.10.2018 klo 15.00. Haastattelut kutsutuille hakijoille 29. ja 30.10.2018 klo 17-19.

Lisätietoja kasvatuksen kappalainen Jukka Vanne p.09 2340 5619 ja nuorisotyönohjaaja Tuula Nurminen p. 0923405605.