(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaajan virka
Espoon seurakuntayhtymä, Olarin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Olarin seurakunnassa on haettavana
nuorisotyönohjaajan virka 1.4.2018 alkaen

Nuorisotyönohjaajan viran pätevyysvaatimuksena on kirkon säädöskokoelman nro 124 2 § mukainen nuorisotyönohjaajan viran pätevyys. Palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen (2297 - 2641 €/kk riippuen työkokemuksesta). Virkaan valittavan tulee esittää määräaikaan mennessä rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Palvelussuhteessa on 6 kk koeaika. Virkaan valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Espoon seurakuntayhtymällä on työsuhdeasuntoja tarjolla.

Tehtävä sijoittuu kasvatuksen tiimiin. Tarvitsemme joukkoomme henkilöä, jolla on taitoja ja halua kohdata erilaisia lapsia ja nuoria 7-18 ikävuoden välillä. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, hallitsee verkko- ja tiimityötaidot, on yhteistyökykyinen ja - hakuinen ja on valmis sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin. Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan ja mahdollisuuden käyttää laajasti omaa osaamista, mukavan sekä innovatiivisen työyhteisön ja tukea työtehtäviin.

Chapple kauppakeskus Isossa Omenassa on seurakunnan kasvatustyön pääpaikka. Tila on avoinna nuorille kaikkina arkipäivinä. Toimenkuvaan kuuluvat työ tyttöjen ja poikien sekä nuorten parissa. Työtehtävinä ovat avoin kohtaava työ, erilaiset tapahtumat, nuortenillat, ryhmänohjaajakoulutus ja messuelämään osallistuminen. Tyttöjen ja poikien sekä nuorten leirit, kouluyhteistyö, tapahtumat ja rippikoulu ovat niin ikään osa työnkuvaa. Työ sisältää tiedotus- ja viestintätehtäviä verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Työtehtävät sijoittuvat säännöllisesti myös iltoihin (vähintään 2 iltaa viikossa) ja viikonvaihteisiin. Tietoja Olarin seurakunnasta: www.olarinseurakunta.fi

Virkaan haku tapahtuu 26.2.2018 klo 15.00:een mennessä kirkon työpaikkatorilla http://www.sakasti.evl.fi/tyopaikat. Haastattelut pidetään 1.3.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs kasvatuksen kappalainen Antti Malinen (16.2. asti), 041 539 8778, ja kirkkoherra Salla-Maria Viitapohja p. 040 513 0857, etunimi.sukunimi@evl.fi sekä
http://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/tyopaikat