(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaajan virka (Säynätsalon alueseurakunta)
Jyväskylän seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Jyväskylän seurakunnassa on haettavana nuorisotyönohjaajan virka.

Sisältö on laaja-alainen nuoriso- ja varhaiskasvatustyö. Lisäksi virkaan kuuluu 20% varhaiskasvatuksen osuus. Virkaan kuuluu Säynätsalon alueen (Säynätsalo, Lehtisaari, Muuratsalo) nuorisotyön koordinointi ja kehittäminen. Tehtävään kuuluu rippikoulutyö ja isoiskoulutus yhdessä toisen nuorisotyönohjaajan kanssa, sekä rippikoulun jälkeisen nuorisotoiminnan kehittäminen, kouluyhteistyön kehittäminen ja ylläpitäminen, kerho-, leiri- ja retkitoiminta, sekä partion yhteyshenkilönä toimiminen, yhteistyö muiden nuorisotyön toimijoiden kanssa, vapaaehtoisten avustajien rekrytointi, koulutus ja ohjaaminen, avustajana toimiminen jumalanpalveluselämässä sekä valmius alueellisten/kokoseurakunnallisten tapahtumien ja projektien toteuttamiseen. Lisäksi alueneuvosto edellyttää virkaan valittavalta oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä riittäviä it- ja sometaitoja.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkonsäädöskokoelma nro 124) mukainen nuorisotyönohjaajan viran haltijalta ja nuorisotyötä pääasiallisena tehtävänään tekevältä viranhaltijalta edellytetty tutkinto. Virkaan valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikostaustaote. Hakijan tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen.

LISÄTIEDOT/YHTEYSTIEDOT

Lisätietoja virasta antaa aluekappalainen Osmo Väätäinen 0500-545611, osmo.vaatainen@evl.fi.
Hakemukset pyydämme lähettämään sähköisen rekrytointipalvelumme kautta 29.01.2020 klo 15.30 mennessä.

Haastatteluun valitut hakijat kutsutaan tilaisuuteen henkilökohtaisesti hakuajan päättymisen jälkeen.

ORGANISAATION KUVAUS

Jyväskylän seurakunta koostuu yhdeksästä alueseurakunnasta, yhteisestä seurakuntatyöstä ja tukipalveluista. Säynätsalon alueella on 12 työntekijää ja sen alueella on noin 6500 asukasta. Alue kasvaa voimakkaasti erityisesti Keljonkankaan ja Sääksvuoren lähiöissä. Koko Jyväskylän seurakunnassa on jäseniä 95 000 ja työntekijöitä 270.