(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaajan virka Lapinlahdella
Ylä-Savon seurakuntayhtymä/Lapinlahden seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Lapinlahden seurakunnassa on avoinna

NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRKA

Viran tehtäviin kuuluu tällä hetkellä päävastuu varhaisnuoriso- ja erityisnuorisotyöstä, mukaanlukien Saapastoiminta, sekä osallistuminen rippikoulu- ja muuhun nuorisotyöhön. Toiminnassa tehdään paljon yhteistyötä muiden toimijoiden kuten kunnan, helluntaiseurakunnan ja partion kanssa.

Seurakuntayhtymän ja seurakuntien rakennemuutosten ja virkajärjestelyjen johdosta tehtävänkuva voi myöhemmin muuttua ja siihen saattaa tulla mukaan tehtäviä myös toisessa seurakunnassa.

Lapinlahden seurakunta kuuluu Ylä-Savon seurakuntayhtymään. Seurakunnassa on kaksi nuorisotyönohjaajan virkaa, joista toinen on yhteinen Varpaisjärven seurakunnan kanssa.
Kelpoisuusvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen 124/24.1.2017 2 § mukainen AMK-tutkinto.

Virkaan valittavan on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote nähtäväksi viimeistään 20.1.2020. Viran täyttämisessä on kuuden kuukauden koeaika. Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaisesti ja sen peruspalkka on 2345,76 euroa.

Hakuaika päättyy ma 16.12. klo 16. Virkaan valittavan toivotaan ottavan tehtävä vastaan mahdollisimman pian vuodenvaihteen jälkeen.

Lisätietoja kirkkoherra Lauri Jäntti, puh. 040 502 1439, s-posti lauri.jantti@evl.fi. Virkaa haetaan sähköisesti KirkkoHR:n kautta ja hakemuksen pääsee täyttämään osoitteessa www.ylasavonseurakunnnat.fi/avoimet-tyopaikat