(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaajan virka, Helsingin tuomiokirkkoseurakunta
Helsingin seurakuntayhtymä, Helsingin tuomiokirkkoseurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Tule nuorisotyönohjaajaksi Helsingin ydinkeskustaan!

Helsingin tuomiokirkkoseurakunnassa on avoinna NUORISOTYÖNOHJAAJAN virka.

Etsimme kasvatuksen ammattilaista täydentämään kasvatuksen tiimiä (työalajohtaja, kaksi pastoria, neljä nuorisotyönohjaajaa, yksi perhetyöntekijä sekä yksi lastenohjaaja). Tehtävänä on laaja-alainen kasvatustyö sisältäen varhaisnuoriso-, rippikoulu- ja
nuorisotyötä. Arvostamme aktiivista, ennakkoluulotonta ja kehittävää työotetta sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Saat olla mukana myös kehittämässä sekä ohjaamassa TALOn toimintaa sekä uuden sukupolven Agricolamessua. Tänä vuonna rovastikunnallisen yhteistyöhankkeen TALOn koulutuksen erityisenä painopisteenä on vaikuttamistyö: tavoitteena on vahvistaa nuorten kykyä vaikuttaa kirkon, yhteiskunnan ja globaalin maailman kysymyksissä tehokkaasti.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 §:2 mukainen pätevyys kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan. Virkaan valittavan on oltava konfirmoitu Suomen evankelisluterilaisen kirkon jäsen. Virkaan valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 502.

Haastattelut pidetään ti 10.3.2020 klo 16 lähtien.

Lisätietoja antaa kasvatuksen työalajohtaja Päivi Yli-Korpela p. 050 5527066, paivi.yli-korpela@evl.fi. Hakemukset Kirkko HR:n kautta, hakuaika päättyy 1.3. klo 12.00.