(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaajan viransijaisuus
Parkanon seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Parkanon seurakunnassa on haettavana nuorisotyönohjaajan viransijaisuus ajalle 1.11.2020-31.12.2021.

Haemme osaavaa tekijää rippikoulu- ja nuorisotyöhön. Viransijaisuuden työnkuva painottuu rippikoulu- ja sen jälkeiseen nuorisotyöhön. Hakijalla tulee olla myös valmiuksia tehdä varhaisnuorisotyötä sekä osallistua yleiseen seurakuntatyöhön.

Toivomme hakijalta innokasta asennetta toimia nuorten parissa hengellisellä kasvatuksen ammattilaisen otteella, sekä halua kehittää lasten ja nuorten toimintaa. Arvostamme aiemmassa työelämässä annettuja näyttöä ja musikaalisuutta sekä hyvät IT-taidot.

Työtehtäviin kuuluu myös ilta-, viikonloppu- ja leirityötä. Tehtävien hoitamisessa oman auton käyttö on välttämätöntä.

Kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukainen nuorisotyönohjaajan virkaan vaadittava tutkinto. Myös valmistuvat huomioidaan. Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaisesti. Tehtävään valitun tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Ennen tehtävän vastaanottoa valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja antaa nuorisotyönohjaaja Klaus Myllymäki p. 040 804 9656 ja kirkkoherra Liisa Myyryläinen p. 040 804 9651.

Hakemus ansioluetteloineen toimitetaan 25.9.2020 klo 15.00 mennessä sähköpostitse vs. talouspäällikkö Teija Isoaholle osoitteeseen teija.h.isoaho@evl.fi.

Haastattelut järjestetään kutsutuille 8.10.2020.

 

Parkanon seurakunnan kirkkoneuvosto