(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaajan viransijaisuus
Kotka - Kymin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Kotka-Kymin seurakunnassa on avoinna kouluikäisten kerhotyöhön painottuva nuorisotyönohjaajan viransijaisuus. Sijaisuus alkaa 20.1.2020 (tai sopimuksen mukaan) ja päättyy 31.12.2020. Viransijaiselta odotamme taitoa, intoa ja oma-aloitteisuutta sekä kokemusta seurakunnan kasvatustyöstä. Tehtävänkuvaukseen kirjatut työtehtävät sisältävät laaja-alaisesti kasvatustyötä, erityisesti varhaisnuorisotyötä sekä jonkin verran rippikoulutyötä ja rippikoulun jälkeistä nuorisotyötä. Työ pitää sisällään myös reilusti leirityötä. Toivomme että sijaiseksi valitulla on hyvät yhteistyötaidot sekä halu ja kyky tehdä ja kehittää kerhotyötä ja kasvatustyötä yleisesti. Haettavana olevan viran sijainen pääsee osaksi osaavaa, välittävää ja hauskaa pitävää tiimiä, johon kuuluu 8 nuorisotyönohjaajaa, erityisnuorisotyönohjaaja, kasvatuksen kanttori ja kolme kasvatuksen pappia. Sijaisella tulee olla auto käytettävissään.

Hakijalle katsotaan eduksi kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) 2 §:n mukainen tutkinto eli: sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi (AMK) tai humanistisen alan ammattikorkeakoulututkinto, yhteisöpedagogi (AMK). Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat alan opiskelijat sekä jonkun muun kirkonalan tutkinnon suorittaneet.

Hakijan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Hänen tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen. Sijaisuudessa sovelletaan kahden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset jätetään KirkkoHR-järjestelmän kautta ja vain sen kautta tulleet hakemukset huomioidaan rekrytoinnissa. Hakuaika päättyy 18.12.2019 klo 15 ja hakijoiden tulee varautua työhaastatteluun Kotkassa 20.12.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa kasvatuksen työalavastaava Janne Blomberg (janne.blomberg@evl.fi, p. 041 4626 218)