(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaajan viransijaisuus
Raahen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Etsimme nuorisotyönohjaajaa perhevapaan ajalle 1.12.2019-3.10.2020. Tehtävän työnkuvaan kuuluu ensisijaisesti varhaisnuorisotyö ja siinä erityisesti tyttötyö Pattijoen ja Raahen keskustan alueella. Tehtävään kuuluu myös osallistuminen rippikoulutyöhön ja tarvittaessa myös muuhun nuorisotyöhön.

Hakijalta toivomme monipuolista varhaisnuorisotyön osaamista ja hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävään kuuluu myös ilta-, viikonloppu- ja leirityötä. Tehtävän hoitamisessa oman auton käyttö on välttämätöntä.

Virkaan kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukainen nuorisotyönohjaajan virkaan vaadittava tutkinto. Valinnassa huomioidaan myös em. tutkintoon lähiaikoina valmistuvat tai muuten varhaisnuoriso- ja rippikoulutyöstä työkokemusta hankkineet. Tehtävä sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 502. Tehtävään valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemukset liitteineen on toimitettava 11.11.2019 klo 15 mennessä osoitteeseen: raahen.seurakunta@evl.fi viestin otsikkoon teksti ”nuorisotyönohjaajan sijaisuus”

Tiedustelut: nuorisotyönohjaaja  Sakari Salo, sakari.salo@evl.fi p. 040 671 0635