(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaajan viransijaisuus
Kotka - Kymin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Näkisitkö itsesi töissä kasvatuksen tiimissä, missä osataan, välitetään ja pidetään hauskaa? Tällaista ilmapiiriä on tarjolla Kotka-Kymin seurakunnassa. Meillä on haettavana nuorisotyönohjaajan viransijaisuus. Viransijaisuus alkaa 7.10.2019 (tai sopimuksen mukaan) ja päättyy 30.4.2020.

Seurakuntamme kasvatuksen tiimiin kuuluu 8 nuorisotyönohjaajaa, erityisnuorisotyönohjaaja, 3 kasvatuksen pappia sekä kasvatuksen kanttori. Haettavana olevan viransijaisen erityisinä vastuualueina ovat kouluikäisten lasten ja nuorten kerhotoiminta sekä leirityön organisointi yhdessä työparin kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu leiri- ja retkityön toteuttaminen, rippikoulutyötä sekä kasvatus-työmuodon toiminnan toteuttamista laaja-alaisesti.

Kelpoisuusehdot: Hakijalle katsotaan eduksi kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) 2 §:n mukainen tutkinto eli: sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi (AMK) tai humanistisen alan ammattikorkeakoulututkinto, yhteisöpedagogi (AMK). Piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaiset tutkinnot huomioidaan siten kuin säädöskokoelman nro:lla 124 julkaistun päätöksen 8 §:n 4 momentissa sanotaan. Myös alan opiskelijat huomioidaan.

Hakijan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Hänen tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Oman auton käyttö on välttämätöntä. Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen. Viran sijaisuudessa noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Aiemmin hakeneet huomioidaan ilman eri hakemusta.

Hakemukset jätetään KirkkoHR-järjestelmän kautta ja vain sen kautta tulleet hakemukset huomioidaan rekrytoinnissa. Hakuaika päättyy 6.9.2019 klo 16. Työhaastattelut pidetään maanantaina 16.9.2019.

Lisätietoja antaa kasvatuksen työalavastaava Johanna Nyman johanna.nyman@evl.fi p. 041 462 6218.
Kotka-Kymin seurakuntaan voi tutustua seurakunnan nettisivuilla osoitteessa https://www.kotka-kyminseurakunta.fi/