(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaajan viransijaisuus
Kotka - Kymin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019

Näkisitkö itsesi töissä kasvatuksen tiimissä, missä osataan, välitetään ja pidetään hauskaa? Tällaista ilmapiiriä on tarjolla Kotka-Kymin seurakunnassa. Meillä on haettavana nuorisotyönohjaajan viransijaisuus. Viransijaisuus alkaa 7.10.2019 (tai sopimuksen mukaan) ja päättyy 30.4.2020.

Seurakuntamme kasvatuksen tiimiin kuuluu 8 nuorisotyönohjaajaa, erityisnuorisotyönohjaaja, 3 kasvatuksen pappia sekä kasvatuksen kanttori. Haettavana olevan viransijaisen erityisinä vastuualueina ovat kouluikäisten lasten ja nuorten kerhotoiminta sekä leirityön organisointi yhdessä työparin kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu leiri- ja retkityön toteuttaminen, rippikoulutyötä sekä kasvatus-työmuodon toiminnan toteuttamista laaja-alaisesti.

Kelpoisuusehtona seurakunnan nuorisotyönohjaajan viransijaisuuteen on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) 2 §:n mukainen tutkinto eli: sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi (AMK) tai humanistisen alan ammattikorkeakoulututkinto, yhteisöpedagogi (AMK). Piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaiset tutkinnot huomioidaan siten kuin säädöskokoelman nro:lla 124 julkaistun päätöksen 8 §:n 4 momentissa sanotaan. Hakijan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Hänen tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Oman auton käyttö on välttämätöntä. Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen. Viran sijaisuudessa noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset jätetään KirkkoHR-järjestelmän kautta ja vain sen kautta tulleet hakemukset huomioidaan rekrytoinnissa. Hakuaika päättyy 16.8.2019 klo 16. Haastatteluun kutsutaan viikolla 34 ja työhaastattelut pidetään 26. ja 27.8.2019.

Lisätietoja antaa erityisnuorisotyönohjaaja Reeta Lanki, reeta.lanki@evl.fi p. 044 752 9501. Kotka-Kymin seurakuntaan voi tutustua seurakunnan nettisivuilla osoitteessa https://www.kotka-kyminseurakunta.fi/