(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaajan viransijaisuus
Hollolan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRANSIJAISUUS HOLLOLAN SEURAKUNNASSA

Hollolan seurakunnan Kärkölän kappeliseurakunnassa on haettavana nuorisotyönohjaajan viransijaisuus. Viransijaisuus alkaa 5.8.2019 (tai sopimuksen mukaan) ja päättyy 14.7.2020.

Nuorisotyöntekijän vastuualueena on kouluikäistentyö, nuorisotyö ja rippikoulutyö. Etsimme innostunutta, hyvät vuorovaikutus taidot omaavaa ja innovatiivista työntekijää laaja-alaiseen tehtävään. Hakijalta edellytämme oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityötaitoja. Laajassa seurakunnassamme oman auton käyttö on välttämätöntä.

Kelpoisuusehtona seurakunnan nuorisotyönohjaajan viransijaisuuteen on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) 2 §:n mukainen tutkinto eli: sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi (AMK) tai humanistisen alan ammattikorkeakoulututkinto, yhteisöpedagogi (AMK). Piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaiset tutkinnot huomioidaan siten kuin säädöskokoelman nro:lla 124 julkaistun päätöksen 8 §:n 4 momentissa sanotaan. Hakijan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen. Viran sijaisuudessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote. Haastatteluun kutsutaan viikolla 30 ja kutsuttavia pyydetään varautumaan tulemaan haastatteluun 25.7.2019.

Hakemukset 19.7 klo 15.00 mennessä sähköisesti: paivi.sivonen@evl.fi tai postiosoitteella Päivi Sivonen, Keskuskatu 2, 15870 Hollola. Viestin aihekenttään/ kuoreen merkintä ”nuorisotyönohjaajan sijaisuus”.