Nuorisotyönohjaajan viransijaisuus
Porin seurakuntayhtymä/Porin Teljän seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Porin Teljän seurakunnassa on avoinna

NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRANSIJAISUUS 1.8.-31.12.2019

Seurakuntamme on hyvin aktiivinen ja yhteisöllinen. Seurakunnan nuoret ovat eloisia ja innokkaita osallistumaan toiminnan kehittämiseen. Työyhteisömme on ammattitaitoinen ja toisiaan tukeva.

Tehtävään kuuluu rippikoulun jälkeinen nuorisotyö, rippikoulutyö ja nuorten aikuisten toiminta. Työ sisältää viikonloppuleirejä, rippileirejä ja iltatyötä, kuten nuorteniltoja ja isos-, leiriavustaja- ja vastuunkantajakoulutusta. Lähimmät työtoverit ovat nuoriso- ja rippikoulupastorit sekä nuoriso- ja varhaisnuorisotyön tiimi, johon kuuluu edellä mainittujen lisäksi kolme muuta nuorisotyönohjaajaa. Tehtävään valittavalta odotetaan nuorisotyönohjaajan ammattitaitoa, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä kykyä kohdata erilaisia ja eri elämäntilanteissa olevia nuoria. Toivomme myös intoa lähteä kehittämään nuorten aikuisten toimintaa. Lähtökohdat tähän ovat hyvät, sillä seurakunnassamme on joukko aikuistuvia seurakuntanuoria, jotka ovat kiinnostuneita omanikäisilleen järjestettävästä toiminnasta. Lisäksi toivomme kykyä tuottaa sisältöä seurakunnan sosiaaliseen mediaan (Instagram, Facebook, Youtube) yhdessä nuorten ja muiden työntekijöiden kanssa. Hakemuksessa katsotaan eduksi Kirkkohallituksen päätöksen nro 124 mukainen tutkinto (Nuorisotyönohjaajan viranhaltija ja nuorisotyötä pääasiallisena tehtävänään tekevä viranhaltija), mutta myös epäpätevät huomioidaan. Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Sijaisuutta on mahdollista jatkaa vielä keväällä. Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti KirkkoHR-rekrytoinnin kautta tai toissijaisesti osoitteeseen: Porin Teljän seurakunta PL122 28101 Pori Hakemuksen on oltava perillä 30.4.2018 klo 15:00 mennessä. Haastattelut järjestetään 29.5. Porin Teljän kirkossa (Koivistonpuistikko 50). Haastatteluun kutsutaan erikseen.

Lisätiedot: Kirkkoherra Kaisa Huhtala 0400 309 810 Nuorisopastori Janne Pelto-Piri 0400 309 792 Rippikoulupastori Lauri Westerlund 0400 309 460

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255466
  • Työsuhde: Määräaikainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pori, Satakunta