(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaajan sijaisuus
Hausjärven seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2020

Hausjärven seurakunta sijaitsee Kanta-Hämeessä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Etsimme nyt joukkoomme nuorisotyönohjaajan sijaista kahdeksi vuodeksi.

 

NUORISOTYÖNOHJAAJAN SIJAISUUS, HAUSJÄRVEN SEURAKUNTA

 

Haemme seurakuntamme varhaisnuorisotyöhön nuorisotyönohjaajan viransijaista ajalle 1.9.2020-4.8.2022. Viransijaisen tehtäviin kuuluu mm. kouluikäisten kerho- ja leiritoiminta, kouluyhteistyö sekä osallistuminen rippikouluun ja isostoimintaan ja rippikoulun jälkeiseen nuorisotyöhön. Arvostamme intoa ja sitoutumista kirkon työhön, varhaisnuorisotyön kentän tuntemusta sekä kokemusta seurakuntatyöstä. Nuorisotyönohjaaja on osa kasvatuksen tiimiä, johon kuuluvat toinen nuorisotyönohjaaja, varhaiskasvatuksen työalajohtaja ja kasvatuksesta vastaava pappi. Sijaisuuden menestyksellinen hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

 

Viransijaisuuden hoitamisessa on eduksi nuorisotyönohjaajan virkaan kelpoistava tutkinto, joka on ilmaistu piispainkokouksen 13.9.2005 antamassa päätöksessä. Valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Tehtävän palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen. Valittavan on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Sijaisuuteen valitaan neljän kuukauden koeajalla. Aloitus syyskuun 2020 alusta tai sopimuksen mukaan.

 

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV, joita emme palauta, osoitetaan Hausjärven seurakunnan kasvatuksen johtokunnalle, os. Hikiäntie 51, 12210 Hausjärvi tai sähköpostilla hausjarvi.seurakunta@evl.fi. Hakemusten tulee olla perillä 7.8.2020 klo 12. Kuoreen tai otsikkokenttään merkintä ”nuorisotyönohjaaja”. Haastatteluun kutsuttaviin ollaan yhteydessä 12.8. Varaa itsellesi haastattelupäiväksi 14.8 klo 13 alkaen.

 

Kysymyksiisi mielellään vastailee ja lisätietoja antaa kasvatuksen pappi Virpi Pirjetä 050-4132284. (lomalla 3-7.8. tuona aikana lisätietoja Jussi Kauranne p. 050-5759150) Sähköposti etunimi.sukunimi@evl.fi