(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaaja
Lappeenrannan seurakuntayhtymä, Lappeen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Lappeen seurakunta etsii nuorisotyönohjaajaa kokoaikaiseen virkaan.
Viran tehtäviin kuuluu varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö,
jota toteutetaan yhdessä nuorisotiimin kanssa; sekä muut yhteiset seurakunnan työtehtävät.
Edellytämme hakijalta hyvää seurakuntatyön tuntemusta, itsenäistä ja kehittävää työotetta sekä vuorovaikutus ja tiimityön taitoja. Osaaminen varhaisnuoriso- ja kasvatustyöstä sekä verkkonuorisotyön kokemus on hakijalle eduksi.

Virkaan valittavalta edellytetään hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen- ja tiimityöskentelyyn sekä valmiutta liikkua laajan Lappeen seurakunnan alueella. Eduksi katsotaan hyvä Raamatun tuntemus, osaaminen nuoriso- ja kasvatustyöstä sekä kokemus verkon ja sosiaalisen median kautta tapahtuvasta nuorisotyöstä.

Kelpoisuusehtona nuorisotyönohjaajan virkaan on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 137/2020) 2 §:n mukainen tutkinto eli sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi (AMK) tai humanistisen alan ammattikorkeakoulututkinto, yhteisöpedagogi (AMK). Piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaiset tutkinnot huomioidaan siten kuin säädöskokoelman numerolla 137 julkaistun päätöksen 7 §:ssä sanotaan.

Palkka on vaativuusryhmän 502 mukainen. Peruspalkka on 2 380,95 euroa. Sen lisäksi maksetaan kokemuslisää aikaisemman työkokemuksen perusteella.
Virka on haettavana KirkkoHR:n kautta 18.2.-5.3.2021 klo 17 saakka.

Lisätietoa virasta antaa nuorisotyönohjaaja Jari Berg (jari.berg@evl.fi; p. 040 312 6640).
Valittavan toivotaan ottavan virka vastaan huhtikuussa 2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 § mukainen rikostaustaote. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.