(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaaja
Kirkkonummen seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

Kirkkonummen suomalainen seurakunta etsii nuorisotyönohjaajaa kokoaikaiseen virkaan.

Viran tehtäviin kuuluu varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö sekä kouluyhteistyö. Viran pääpaino on varhaisnuorisotyössä.

Viran tehtäviin kuuluu lasten ja nuorten kohtaavatyö ja leirityö. Varhaisnuorten ja nuorten toiminnan toteuttaminen sekä muut yhteiset seurakunnan työtehtävät.

Seurakunnassa on tällä hetkellä 3 päätoimista nuorisotyönohjaajaa. Nuorisotyönohjaajat kuuluvat nuorisotyön tiimiin ja kasvatuksen tiimiin.

Edellytämme hakijalta hyvää seurakuntatyön tuntemusta, itsenäistä ja kehittävää työotetta sekä vuorovaikutus ja tiimityön taitoja. Osaaminen varhaisnuoriso- ja kasvatustyöstä sekä verkkonuorisotyön kokemus on hakijalle eduksi.

Kelpoisuusehtona nuorisotyönohjaajan virkaan on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 137/2020) 2 §:n mukainen tutkinto eli sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi (AMK) tai humanistisen alan ammattikorkeakoulututkinto, yhteisöpedagogi (AMK). Piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaiset tutkinnot huomioidaan siten kuin säädöskokoelman numerolla 137 julkaistun päätöksen 7 §:ssä sanotaan.

Palkka on vaatimusryhmän 502 mukainen. Peruspalkka on 2 380,95 euroa. Sen lisäksi maksetaan kokemuslisää aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Virka on haettavana KirkkoHR:n kautta 3.2.-28.2.2021 klo 17 saakka. Haastattelupäivät ovat 10.3. ja 11.3. sekä tarvittaessa 12.3.

Lisätietoa virasta antaa johtava nuorisotyönohjaaja Katri Rantanen (katri.rantanen@evl.fi, p.050 342 3197).
Valittavan toivotaan ottavan virka vastaan 22.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6§ mukainen rikostaustaote. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.