(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaaja
Forssan ev.-lut. seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Forssan seurakunnassa on avoinna kirkon nuorisotyönohjaajan virka. Seurakunnassa on kaksi nuorisotyönohjaaja sekä kasvatustyön pappi, joka toimii nuorisotyönohjaajien esimiehenä. Nuorisotyönohjaajan tehtäviin kuuluu vastuu rippikoulun jälkeisestä nuorisotyöstä ja isoskoulutuksesta. Hän osallistuu rippikoulun ja nuorisotyöntiimin tehtävien toteuttamiseen sekä koko seurakunnan yhteisiin projekteihin ja yhteistyöhön eri toimijoiden kanssa. Nuorisotyönohjaaja toimii lisäksi partiolippukuntien yhdyshenkilönä. Työtä on myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Edellytämme kristillisen kasvatuksen asiantuntijuutta, sitoutumista luterilaiseen kirkkoon, kykyä nuoriso- ja rippikoulutyön kehittämiseen ja toteuttamiseen, taitoa toimia nuorten kanssa, joustavuutta ja luovuutta, yhteistyö-, tiimi- ja viestintätaitoja sekä ennakkoluulotonta työalarajojen ylittämistä. Arvostamme musikaalisuutta sekä kokemusta seurakuntatyöstä. Oman auton käyttäminen on välttämätöntä.

 

Pätevyysvaatimuksena on Kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 137 mukainen nuorisotyönohjaajan virkaan vaadittava tutkinto. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. Painotamme tehtävään soveltuvuutta.
 

Viran palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Virkaan valitun tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Hänen tulee esittää ennen virkasuhteen alkamista rikosrekisteriote (RLL 6 § 2.mom) sekä työterveyslääkärin todistus (työkelpoisuustodistus) terveydentilastaan. Virka täytetään 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 11.11.2020. Haastattelut järjestetään 17.11.2020.

Lisätietoja: kappalainen Sanna Kuisma, 050 511 7726, sanna.kuisma@evl.fi

Hakemukset liitteineen forssan.seurakunta@evl.fi tai 
"Nuorisotyönohjaajan virka"
Forssan seurakunta
Kartanonkatu 16
30100 Forssa