(Poistunut julkaisusta)

NUORISOTYÖNOHJAAJA
Järvenpään seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Oletko kristillisen nuorisotyön ammattilainen, pedagoginen osaaja ja hyvä kohtaamaan ihmisiä? Järvenpään seurakunnassa on haettavana nuorisotyönohjaajan virka. Etsimme innostunutta ja tiimihenkistä nuorisotyönohjaajaa nuorten parissa tapahtuvan kristillisen kasvatuksen toteuttamiseen.

Päätehtäväalueena on rippikoulujen jälkeinen nuorisotyö. Työ pitää sisällään rippikouluja, rippikoulujen jälkeistä nuorisotyötä sekä laaja-alaisesti yhteistä kasvatuksen työtä. Painotamme valinnassa tiimityötaitoja ja arvostamme someosaamista. Arvostamme aidosti innostavaa ja rohkeasti kehittävää työotetta sekä halua kehittyä osana tiimiä. Tehtävässä tarvitaan lisäksi joustavuutta ja erinomaisia yhteistyötaitoja.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) mukainen tutkinto/ sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto sosionomi (AMK) / nuorisotyönohjaaja tai humanistisen alan ammattikorkeakoulututkinto, yhteisöpedagogi (AMK) / nuorisotyönohjaaja tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaisen tutkinnon suorittanut.

Viran palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 502. Lisäksi maksetaan aikaisempaan työkokemukseen perustuvaa vuosisidonnasta palkanosaa, jonka suuruus on enintään 15 % peruspalkasta. Virkaan valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen tulee esittää ennen valinnan vahvistamista työterveyslääkärin kirjoittama lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6:2 §:n mukainen rikosrekisteriote. Työ alkaa 1.1.2021 lukien. Viran täytössä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset liitteineen jarvenpaan.seurakunta@evl.fi pe 30.10.2020 klo 15 mennessä.