(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaaja
Nivalan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRANSIJAISUUS

Nivalan seurakunnassa on haettavana nuorisotyönohjaajan sijaisuus virkavapauden ajaksi 31.3.2021 asti. Työ alkaa välittömästi ja jatkuu mahdollisesti pidempäänkin. Työ sisältää laaja-alaisesti varhaisnuoriso-, nuoriso- sekä rippikoulutyötä. Painotamme valinnassa tiimityötaitoja ja arvostamme someosaamista. Sijaisuuden kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukainen nuorisotyönohjaajan virkaan vaadittava tutkinto. Myös valmistuvat huomioidaan.

Tehtävän palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Ennen sijaisuuden vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote (RRL 6 § 2 mom.). Tehtävään valitun tulee olla konfirmoitu ev.lut. seurakunnan jäsen. Sijaisuuden hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Haku päättyy 30.9.2020 klo 15. Haastattelut suoritetaan viikolla 41.

Lisätietoja kirkkoherra Sanna Jukkola puh. 040-5325577. Hakemukset toivotaan ensisijaisesti sähköpostiin  sanna.jukkola@evl.fi. Hakemukset voi lähettää myös os. Nivalan seurakunta, Vapaudentie 3, 85500 Nivala. Kirjekuoreen merkintä ”nuorisotyönohjaajan viransijaisuus”.