(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaaja
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2020

Etsimme vakituiseen virkaan nuorisotyönohjaajaa 3.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Oulunkylän seurakunnassa perheiden, kouluikäisten ja nuorten kanssa työskentelee ammattitaitoinen ja työtään kehittävä kasvatuksen tiimi. Noin 12 hengen tiimiin kuuluu lastenohjaajia, iltapäiväkerhon ohjaajia, perhetyöntekijä, varhaiskasvatuksen pappi, nuorisotyönohjaajia sekä nuoriso- ja rippikoulutyön pappi. Tiimin lähiesimiehenä toimii johtava kasvatuksen viranhaltija.

Avoinna oleva virka painottuu rippikoulun jälkeiseen nuorisotyöhön. Keskeisiä työtehtäviä ovat nuorten viikko-, retki- ja leiritoiminta sekä monipuolinen verkostoyhteistyö, kuten kouluyhteistyö. Lisäksi työhön kuuluu rippikoulutyö eli isoskoulutukseen ja rippikouluihin osallistuminen sekä muut esimiehen kanssa sovittavat kasvatustyön tehtävät esimerkiksi perheiden ja kouluikäisten parissa.

Etsimme osaavaa, tekevää ja oma-aloitteista ammattilaista. Odotamme sinulta tavoitteellista työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä digiosaamista. Toivomme valittavalta halua ja kykyä levolliseen läsnäoloon sekä lasten ja nuorten aitoon kohtaamiseen. Tehtävän hoito vaatii valmiutta ilta-, viikonloppu- ja leirityöhön.

Viran kelpoisuusehtona on piispainkokouksen hyväksymä kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto. Valittavan tulee olla konfirmoitu Suomen ev.-lut. kirkon jäsen. Palkkaus määräytyy vaativuusryhmä 502 mukaan (vähimmäispalkka 2.345,76€). Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Valitun on ennen palvelussuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä ote rikosrekisteristä (RLL 6 § 2) ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Haku päättyy maanantaina 15.6.2020 klo 14. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka pidetään keskiviikkona 17.6. tai tilanteen niin vaatiessa muuna sovittuna ajankohtana.

Lisätiedot virasta: Vt. Johtava kasvatuksen viranhaltija Mia Mod (mia.mod@evl.fi) 050 380 3469 ja kirkkoherra Ulla Kosonen (ulla.kosonen@evl.fi) 050 380 4097