(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaaja
Akaan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Oletko positiivinen persoona? Energiapakkaus, joka on valmis suunnittelemaan uutta, kivaa ja monenlaista – eri-ikäisten nuorten ja varhaisnuorten parissa? Kuluuko vastausvalikoimaasi ”Kokeillaan” mieluummin kuin ”Ei onnistu”. Jos tunnistit itsesi edellä mainituista, ja ajattelet oman työsi olevan merkityksellinen osa nuorten elämää ja koko tulevaisuutta, saatat olla etsimämme henkilö.

Mitä etsimme? Haluamme kasvatuksen tiimiimme sinulta positiivista elämänasennetta ja eteenpäin katsovaa työotetta. Tiimissämme toimitaan laaja-alaisesti lasten, varhaisnuorten ja nuorten parissa. Tarvitsemme hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa, joustavaa ja jatkuvan muutoksen hyväksyvää nuorisotyönohjaajaa. Toteutat tiimissämme perusnuorisotyötä, rippikoulutyötä ja isostyötä mutta tarvittaessa olet valmis tekemään myös varkkatyötä. Koko kasvatuksen kenttä on sinulle iloinen haaste.  Ilta-, viikonloppu- ja leirityö eivät tuota sinulle ongelmia. Työn luonteen vuoksi sinulla on välttämätöntä olla auto käytössäsi. Sinulla on halua työn jatkuvaan kehittämiseen. Yhteistyötaitosi eri ammattiryhmien ja työalojen välillä ovat tärkeässä osassa työtäsi tehdessäsi.

Mitä tarjoamme? Tarjoamme työn ihanien ja innostuneiden akaalaisten nuorten parissa. Tarjoamme mukavia leirejä ja vaihtelevia päiviä. Tarjoamme tueksesi vahvan nuorisotyön kokemuksen sekä uudistuvan kasvatuksen moniammatillisen tiimin työskentelemään kanssasi. Mahdollisuuden suunnitella ja vaikuttaa työhösi yhdessä tiimin ja työyhteisön kanssa.  Tarjoamme kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia osaamisesi vahvistamiseksi.

Hakuaika päättyy 31.3.2020 klo 14.00

Pätevyysvaatimuksena virkaan on kirkon säädöskokoelman nro 124 § 2:n mukainen kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto tai muu vastaava pätevyys.

Viran palkkaus määräytyy kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukaisesti.

Virkaan valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Hänen tulee esittää rikosrekisterilain 6 § mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Virka tulee vastaanottaa 1.7.2020. Virassa on 6 kuukauden koeaika.