(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaaja
Kuopion seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRKA

Virka on Kuopion Kallaveden seurakunnan virka.
Viran tehtävänkuvaan kuuluu vastuu rippikoulun jälkeisestä nuorisotyöstä ja osallistuminen laaja-alaisesti rippikoulu- ja varhaisnuorisotyöhön sekä kouluyhteistyöhön koko Kallaveden seurakunnan alueella kuin myös yhteistyötahojen kanssa. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista sisältäen leirityötä.

Nuorisotyöntekijä työskentelee lähiesimiehen alaisuudessa kasvatuksen nuorisotyöntekijöiden tiimissä, johon kuuluu seitsemän nuorisotyönohjaajaa.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukainen nuorisotyönohjaajan virkaan vaadittava tutkinto.

Odotamme hakijalta nuorisotyönohjaajan tietojen ja taitojen hyvää hallintaa, oma-aloitteisuutta ja tiimityön taitoja sekä kykyä toimia yli työalarajojen. Odotamme, että hakija on motivoitunut kehittämään seurakuntamme nuorisotyötä yhteistyössä kollegojensa kanssa. Arvostamme hyvää seurakuntatyön tuntemusta, yhteistyökykyä ja monipuolisia työtaitoja.

Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaisesti. Viransijaisuuden täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Virkaan valittavan henkilön on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Hakuaika alkaa 16.3.2020 ja päättyy 3.4.2020 klo 15.00. Työ alkaa 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tiedusteluihin vastaavat nuorisotyön lähiesimies Eija Huuskonen puh. 0404848 378, kirkkoherra Matti Pentikäinen puh. 0404848 329 ja hallintopappi Juha Määttä puh. 0404848 362