(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaaja
Janakkalan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haemme nuorisotyön tiimiimme innostunutta tekijää ja osaajaa. Viran vastuualueena on laaja-alainen nuorisotyö painottuen rippikoulun jälkeiseen työhön. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä monialaisesti sekä joustavasti ja mukautumista jatkuvaan muutokseen lasten ja nuorten kulttuurissa. Etsimme ammattinsa hyvin taitavaa osaajaa, jolla on valmius tehdä yhteistyötä ja toimia erilaisten verkostojen ja yhteistyökumppaneiden kesken. Arvostamme kehityskykyä, oma-aloitteisuutta ja rohkeaa tavoitteellisuutta. Katsomme eduksi musikaalisuuden, monipuoliset työtaidot ja avaran ihmiskäsityksen.

Pätevyysvaatimuksena on Kirkon säädöskokoelman nro 124 2§ mukainen kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto tai muu vastaava pätevyys. Viran palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukaisesti. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Hänen tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Työ edellyttää valmiutta ilta- ja viikonlopputyön sekä leirityöhön. Oman auton käyttö viran hoitamisessa on välttämätöntä.

Virka tulee vastaanottaa 1.6.2020.

Hakemukset torstaina 12.3.2020 klo 12 mennessä sähköisesti Kirkko-HR kautta. Haastattelut järjestetään 16.3.2020 Turengissa.

Lisätietoja seurakuntapastori Petra Niemi p. 044 7656 961 (vko 11) ja kirkkoherra Pekka Riikonen 044 7656 960 (vko 10 alkaen).