(Poistunut julkaisusta)

nuorisotyönohjaaja
Lappeenrannan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Lappeenrannan seurakunnassa on toiminut kolmivuotisessa projektissa diginuorisotyöntekijä. Nyt haluamme, kirkkolain 6 luku § 10 mukaisesti, vakinaistaa viran. Virka on Lappeenrannan seurakuntayhtymän virka, sijoituspaikkana tällä hetkellä on Lappeenrannan seurakunta.

Jos olet valmis kohtaamaan nuoria sosiaalisessa mediassa, jos haluat kehittää diginuorisotyötä, jos striimaus ja ristiohjain ovat sinulle tuttuja asioita, jos osaat ylläpitää ja päivittää tietokoneitamme. Ja kaikki tuo perusnuorisotyön lisänä. Voit olla hakemamme henkilö.

Seurakuntamme on kaupunkiseurakunta ja jäseniä meillä on noin 18 000. Kasvatuksentiimiin meillä kuuluu kaksi varhaisnuorisotyönohjaajaa, kaksi nuorisotyönohjaajaa ja pappi. Nyt haemme toista nuorisotyönohjaaja.

Toivomme sinulta mukaansa tempaava työotetta, organisointikykyä, joustavuutta, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä halua toimia kasvatuksen tiimissä ja seurakunnan työyhteisössä.

Tehtävässä edellytetään kirkon nuorisotyönohjaajan koulutusta. Hakijan tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen ja valituksi tulleen hakijan on ennen viran vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus (T-lomake) ja KL 6:33 pykälän mukainen rikosrekisteriote (RRL (779/1993) 6 pykälä). Tehtävään on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus sijoittuu palkkaluokkaan 502.

Täytä sähköinen hakemus perjantaihin 3.1.2020 klo 15.00 mennessä. Haastattelut järjestetään tammikuussa 2020. Virka tulee ottaa vastaan 16.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Hannu Haikonen 040 3126 300