(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaaja
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Kallion seurakunta hakee kirkon nuorisotyönohjaajan sijaista

Haemme innostunutta ja motivoitunutta ammattilaista asiantuntijaksi rippikouluun, rippikoulun jälkeiseen nuorisotyöhön, Helsingin seurakuntayhtymän alueen suurimpaan nuorisotyön hankkeeseen www.talolle.fi sekä oppilaitosyhteistyöhön.
Työyhteisömme 40 työntekijää, lukuisat tuntityöntekijät, luottamushenkilöt ja vapaehtoiset osaajat tekevät työtä proaktiivisesti yhteiseen maaliin. Toivomme, että Sinäkin olet hyvä tiimipelaaja ja vastuullisesti ja oma-aloitteisesti mahdollistat nuorille alustaa, jolla rakentaa hyvää elämää. Olet siis osallistava, ratkaisukeskeinen ja asenteeltasi joustava ihmisistä innostuja joka osaa soveltaa pedagogista osaamistaan, viestintätaitojaan ja verkostoitumiskykyään kentältä nouseviin tarpeisiin. Tärkeintä on, että ole valmis loistamaan työssäsi ja katsomaan rohkeasti laatikon ulkopuolelta.
Työ sijoittuu Kasvun tavoitealueelle, jossa asiantunteva ja ammattitaitoinen tiimi on tukenasi. Saat suunnitella, kehittää, toteuttaa ja arvioida sekä kouluttautua näköalapaikalla. Teet työtäsi ilta- ja viikonloppupainotteisesti pääosin Tuomiorovastikunnan nuortenkeskus TALOssa, mutta myös koko alueella ja verkostoissa. Vain taivas on rajana. Eikä oikeastaan seurakuntatyössä sekään.
Arvostamme kirkon nuorisotyön koulutusta, sekä pedagogista osaamista. Eduksi luetaan, että tunnet rippikouluprosesseja jo ennalta ja Sinulla on kokemusta kasvatuksen, opetuksen, perhetyön, etsivän nuorisotyön tai lastensuojelun aloilta laajemmin.
Tehtävä on lähes 1,5 vuoden opintovapaan sijaisuus 31.5.2021 saakka. Paikka on valitun peruutettua hakemuksensa uudelleen auki. Aiemmin tehtävään hakeneiden hakemukset otetaan huomioon.
Viransijaisuus sijoittuu kirkon yleiseen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 502. Viransijaisen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nuorten ja lasten kanssa työskentelyssä edellytettävä rikosrekisteriote. Tehtävä edellyttää kirkon jäsenyyttä. Koeaika on 4 kk.
Hakuaika päättyy 30.12. kello 18., jolloin hakemusten tulee olla tallennetut kirkon sähköisessä Kirkko HR järjestelmässä. Haastattelut järjestetään vuoden alussa ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan.