(Poistunut julkaisusta)

Nuorisotyönohjaaja
Lohjan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Lohjan seurakunnassa on haettavana

NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRKA

Haemme joukkoomme nuorisotyön ammattilaista. Viran pääasiallisena tehtäväalueena on varhaisnuorisotyö 7-14 vuotiaiden parissa. Tehtävään kuuluu myös kouluyhteistyö omien nimikkokoulujen kanssa, osallistuminen rippikoulutyöhön sekä osallistumista nuorisotyöhön. Lohjan seurakunnassa on seitsemän nuorisotyönohjaajaa. Esimiehenä toimii johtava nuorisotyönohjaaja.

Nuorisotyönohjaajan viran kelpoisuusvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) 2 §:n mukainen ammattikorkeakoulututkinto tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukainen tutkinto.

Odotamme hakijalta seurakuntaelämän tuntemusta, varhaisnuorisotyön perustaitojen osaamista ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme myös musiikillista osaamista, aktiivista toimeen tarttumista ja rohkeutta kokeilla uusia asioita sekä sosiaalisen median osaamista.

Tarjoamme hyvät henkilöstöedut, mahdollisuuden lisä- ja täydennyskoulutukseen sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Virka sijoittuu vaativuusryhmään 502 ja sen tehtäväkohtainen peruspalkka 2345,76 €/kk. Lisäksi voidaan maksaa mahdollista henkilökohtaista palkanosaa Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen tulee esittää ennen valinnan vahvistamista työterveyslääkärin kirjoittama lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6:2 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Työ alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään sähköisesti KirkkoHR -järjestelmän kautta 10.1.2020 klo 15 mennessä. Haastattelut järjestetään torstaina 16.1.2020 klo 14 alkaen. Haastatteluun valituille ilmoitetaan tarkempi ajankohta.

Lisätietoja antaa johtava nuorisotyönohjaaja Eeva Liesilinna p. 050 336 5655, eeva.liesilinna@evl.fi